Heading image
Reparaties, onderhoud en verkoop op maat!

Reparaties

Hieronder vindt u een aantal van de meest voorkomende reparaties en/of diensten die wij uitvoeren.
Heeft u een probleem wat niet op deze pagina staat? Wij lossen het alsnog voor u op!
Komt u gerust langs, of neem contact met ons op, voor een diagnose en/of prijsopgave.

PC Reparaties

Wanneer uw computer niet of incorrect werkt, kijken wij graag waar het probleem zich bevindt. Dit lossen wij zo spoedig mogelijk op, zodat u weer zonder zorgen verder kunt!

Laptop Reparaties

Wij zijn gespecialiseerd in het (de)monteren van laptops, ongeacht het merk. Hierdoor is het mogelijk om een veelal problemen op te lossen, tegen een aantrekkelijk tarief.

Virus(sen) verwijderen

Heeft u een virus op uw computer? Dat overkomt iedereen wel eens. Dankzij jaren ervaring zijn wij in staat om zelfs de nieuwste en meest complexe virussen te verwijderen, zonder verlies van uw gegevens.

Opschonen/ versnellen

Wij verwijderen allerlei programma's en vervuiling wat niet op uw computer thuis hoort, waardoor de computer weer de originele snelheid terug krijgt.

E-mail instellen

Wij assisteren bij het instellen van uw e-mail, of het oplossen van e-mail gerelateerde problemen. Ongeacht uw provider of apparaat waarmee u hiervan gebruikt wilt maken.

Stuurprogramma's installeren

Apparaten in een computer en randapparatuur worden aangestuurd door zogenoemde stuurprogramma's. Wij kunnen deze voor u installeren, bijwerken of herstellen.